Je vertrekt naar het werk, naar de les of naar een feestje. Snel nog even deodorant spuiten, je grappige T-shirt aantrekken en je bent er klaar voor. Tot je die vervelende vlek opmerkt en je weer opnieuw kan beginnen. Lees hier hoe en met welke producten je deze vlekken snel en makkelijk uit je grappige T-shirt krijgt. Onderstaande tips zijn geen van alle moeilijk en er is een grote kans dat je alle benodigdheden al in huis hebt. Als je onze tips stap voor stap volgt, ben je zo van alle deodorant vlekken verlost. Laten we snel beginnen met vlekverwijderen!

1. Microvezeldoekjes

Microvezeldoekjes
Microvezeldoekjes

Deze kan je bijna overal krijgen en er is zelfs een grote kans dat je er al één liggen hebt tussen je poetsgerief. De doek even natmaken en goed over de vlekken wrijven. Als je het goed doet, zou de vlek lichter moeten worden. Ga door tot de hele vlek weg is en je originele T-shirt weer helemaal de oude is.

2. Een natte handdoek

Een natte handdoek
Een natte handdoek

Soms is de eenvoudigste oplossing de beste en dat is zeker het geval met tip nummer twee. Gewoon een natte doek op je komische T-shirt en deppen maar! Als je deo vlek nog niet helemaal in je komische T-shirt getrokken is, zal ze er op deze manier gemakkelijk uitkomen. Lukt dit niet helemaal zoals verwacht, voeg dan een heel klein beetje wasmiddel toe. Succes gegarandeerd!

3. Wasverzachter doekjes

Wasverzachter doekjes
Wasverzachter doekjes

Deze kan je in de meeste supermarkten vinden en werken heel goed tegen witte deodorant strepen die je krijgt van deo rollers. Heb je nog doekjes over, gebruik ze dan om je grappige T-shirt bij de volgende wasbeurt extra zacht te maken.

4. Een jeansbroek

Een jeansbroek
Een jeansbroek

Het lijkt misschien een beetje raar maar als je met je jeans tegen de vlek wrijft, zou deze moeten verdwijnen. Aangezien jeans niet het zachtste materiaal is, raden we ook niet aan deze tegen delicate kledingstukken aan te wrijven. Hard op hard dus, maar niet te hard. Gaten zijn dan wel in de mode, maar niet onder je armen.

5. Make-up remover doekjes

Make-up remover doekjes
Make-up remover doekjes

Als je make-up remover doekjes in huis hebt, druk die dan een paar keer goed op de vlek. Even wachten en nog een paar keer goed aandrukken, in laten drogen en de wasmachine in. Herhaal dit zoveel het nodig is om de vlek te verwijderen.

6. Babydoekjes

Babydoekjes
Babydoekjes

Geen enkele ouder verlaat het huis zonder een voorraad natte doekjes. Nu blijkt dat deze niet alleen goed zijn om vuile snoeten mee te poetsen zijn maar ook kunnen gebruikt worden om deodorantvlekken uit je kleding te halen. Neem er enkele uit de verpakking en wrijf de vlek uit je kledij. De vlek zou moeten verdwijnen na een paar minuten wrijven. Het is aan te raden om daarna je grappige T-shirt te wassen tenzij je de geur van baby’s wel weet te appreciëren.


Met deze tips zou het dus zeker moeten lukken om die vervelende vlekken uit je grappige T-shirt te krijgen. Toch is voorkomen altijd beter dan genezen. Zorg daarom altijd dat je deodorant goed droog is voor je je grappige T-shirt aantrekt. Zo voorkom je vlekken en zijn onze tips overbodig, hoewel deze nochtans wel geniaal zijn. Je zou met zulke tips al gewoon deodorant op je shirt spuiten om te kijken of ze allemaal werken!