De zomer van 2018 was de warmste ooit en het ene na het andere hitterecord werd verbroken. We hebben genoten van de zon, de festivals en de cocktails maar de dagen worden stilaan korter en onze tan lines zijn al aan het vervagen. En dat kan maar één ding betekenen: winter is coming! Het was de naam van de eerste game of thrones aflevering en misschien wel één van de populairste zinnen uit de serie. Niet alleen John Snow en co bereiden zich voor op de winter maar ook bij ons in België komt de winter eraan. Lees hieronder waarom wij daar stiekem toch ook wel een beetje naar uitkijken.

Netflix and chill

Uiteraard houden wij van lange zomeravonden maar geef toe, wat is er leuker dan onder een dekentje je favoriete netflix serie bingen? We moeten jammer genoeg nog even wachten op de nieuwe seizoenen van onze favoriete series Games of Thrones, La casa de papel en Stranger Things maar dat is het perfecte excuus om de vorige seizoenen gewoon helemaal nog eens opnieuw te bekijken. Wat moet je anders doen op een koude, donkere winteravond?

Warme dranken en cosy outfits

Pumpkin spiced latte, warme chocomelk, verse munt- en gemberthee,.. Er is niets heerlijker dan na een koude dag thuiskomen en je opwarmen met één van je favoriete warme dranken. Een must hierbij is je werk- of schooloutfit wisselen voor een comfy jogging met daarop je favoriete DippyTee t-shirt.

De feestdagen

Wat we het allerleukst vinden aan de winter? Dat moeten toch de feestdagen zijn. Een overdaad aan eten en drinken, cadeautjes en gezelligheid. We hebben voorlopig nog geen kerst t-shirt in onze collectie maar wie weet komt dat er binnenkort wel aan. Laat zeker weten in de comments of je hier interesse in hebt. Natuurlijk zijn cadeautjes leuk maar toch kunnen ze ons ook stress bezorgen. Heb je geen idee wat je dit jaar moet kopen voor je lief, broers of zussen, tantes of nonkels? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Dippytee webshop. T-shirts in alle maten en kleuren en voor ieder wat wils.

Lange wandelingen

De geur van de herfst, de bladeren die veranderen van kleur en de zon op je gezicht. Wij bij Dippytee houden enorm van lange herfst- en winterwandelingen in het bos. Onze t-shirts zijn dan misschien net een beetje te koud maar met een dikke trui en jas erover zijn ze ideaal en comfortabel voor die lange wandelingen.

Ben jij ook fan van de herfst en kijk je al uit naar de winter? Laat ons zeker weten waar jij het meest naar uitkijkt.