La Casa de Papel, staat het nog op je to watch lijst, heb je al enkele afleveringen gezien of bingewatchte je beide seizoenen op enkele dagen tijd? Voor alle fans is er goed nieuws want er komt een derde seizoen van de fantastische Spaanse Netflix serie. Het slechte nieuws is dat seizoen drie van La Casa de Papel pas in 2019 zal uitgezonden worden. Omdat we onze lievelingsserie zolang moeten missen, hebben wij een beetje speurwerk verricht op Instagram. Hieronder 10 dingen die je nog niet wist over onze favoriete misdadigers.

1. Río - La Casa de Papel

Miguel Herrán kennen we in de serie als de computernerd Río, maar in het echte leven spendeert hij heel wat uurtjes in de gym en verbergt hij een sixpack onder die rode overall.

2. Rio en Denver - La Casa de Papel

Río en Denver spenderen niet alleen op de set veel tijd samen, ook daarbuiten kunnen de twee het uitstekend met elkaar vinden. Getuigen voor deze bromance vind je op de instagram pagina’s van de twee heren. Ze werken ondertussen ook al samen aan een nieuwe Netflix serie ‘Elite’ waar ook de actrice die Alison Parker speelt in mee doet.

3. Tokío - La Casa de Papel

Tokío wisselde haar carré in voor een jongensachtige korte coupe. Eerlijk gezegd missen wij die typerende carré wel een beetje maar we twijfelen er niet aan dat de mannen nog altijd zullen smelten voor haar verleidelijke blik.

4. Nairobi - La Casa de Papel

Wij kennen Alba Flores als Nairobi in La Casa de Papel. Daar slaagt ze er voorlopig in om uit de gevangenis te blijven. Als je haar toch graag eens in een gevangenispakje wil zien, moet je zeker kijken naar de serie Vis a vis, een Spaanse serie die zich afspeelt in de gevangenis.

5. El Profesor - La Casa de Papel

El Profesor, de geniale leider van onze favoriete bende kan in de serie niet zonder zijn ‘gafas’. Wanneer we een kijkje nemen op de instagram pagina van Álvaro Morte blijkt dat de acteur in het echte leven zonder bril door het leven gaat. Ziet er ook niet slecht uit, pun intended!

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on

6. Helsinki - La Casa de Papel

Darko Perich is net zoals zijn personage Helsinki afkomstig uit de Balkan, al woont hij nu wel al een hele tijd in Barcelona. Zijn indrukwekkende baard houdt hij ook in het echte leven, maar in een kostuum en met bril ziet hij er al veel minder angstaanjagend uit dan in de serie.

7. Oslo - La Casa de Papel

Zoals zijn naam al doet vermoeden is Roberto García, de acteur die Oslo speelt, een rasechte Spanjaard. Deze spierbundel kan je meestal terugvinden in de gym en neemt zelfs af en toe deel aan bodybuilding wedstrijden.

8. Raquel - La Casa de Papel

In de serie heeft Raquel geen tijd voor ontspanning, niet verwonderlijk als je een bankoverval moet oplossen terwijl je tegelijkertijd verliefd wordt op het brein achter die overval. In het echte leven kan Itziar Ituño wel genieten van de natuur. Op haar instagram pagina vind je verschillende foto’s van prachtige landschappen en mooie bergwandelingen.

9. Moscú - La Casa de Papel

Moscú heeft een hoog aaibaarheidsgehalte door zijn baard en grijze krulletjes. Op de Instagram pagina van de acteur vinden we enkele foto’s van zijn personage in de serie ‘Apache’. Hiervoor moest Paco Tous zijn baard en krulletjes afscheren. Herken jij hem zo nog?

A post shared by Paco Tous (@pacotous) on

A post shared by Paco Tous (@pacotous) on

A post shared by Paco Tous (@pacotous) on

10. La Casa de Papel

De serie zelf heeft ook een officiële instagram account. Heb je alle afleveringen gezien maar mis jij je favoriete criminele vrienden? Neem dan eens een kijkje op de Instagram pagina lacasadepapel voor meer foto’s en filmpjes.

Heb jij nog ontdekkingen gedaan op Instagram over de acteurs? Laat het ons dan zeker weten in de comments hieronder!