Het ruimste aanbod kleding, schoenen en accesoires online. Doet dit al een belletje rinkelen? We hebben het natuurlijk over Zalando. Tenzij je de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebt, ken je deze webshop zeker. Maar de webshop wereld is groter dan enkel deze fashion gigant. Daarom geven we je in onderstaande blog enkele redenen waarom Dippytee een waardig alternatief is voor Zalando.

1. Verzending van je grappige T-shirt

Zalando kopieerde zijn succesvolle verzend- en retourstrategie van de Amerikaanse schoenengigant Zappos. Hoe zit het dan met die succesformule? Essentieel is een soepel verzend- en retourbeleid zodat jullie naar hartelust kunnen bestellen, passen en retourneren als een item niet goed is. Ook bij Dippytee proberen wij hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden. Al onze pakjes worden geleverd via b-post zodat je zo snel mogelijk je grappige t-shirt kan passen en aandoen. Bij een bestelling vanaf €19,95 is de levering zelfs gratis.

2. Verpakking van je grappige T-shirt

Witte kartonnen dozen met het bekende oranje logo, iedereen kent ze en postpunten staan er vol van. Ook Bij Dippytee zorgen we dat je funny t-shirt zorgvuldig ingepakt wordt in een praktische verpakkingen. Wij proberen elk pakje ook een persoonlijke touch te geven zodat het een plezier is om je pakketje uit te pakken.

3. #ikkoopbelgisch

Zalando is een duitse webshop, no offense ten opzichte van onze oosterburen maar we mogen toch ook een beetje patriotistisch zijn. Door een Dippytee t-shirt te kopen, steun je een label van eigen bodem. Dit kan je dan weer delen op sociale media met de hashtag #ikkoopbelgisch. Lokale merken steunen en je instagram pagina toch weer een tikkeltje hipper maken, twee vliegen in één klap.

4. Wij zijn sociaal

Social influencers inzetten voor marketing doeleinden is een trend die ook Zalando graag volgt. Dit begrijpen wij volledig, scrollen door instagram is ook bij Dippytee één van onze favoriete tijdsverdrijven. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan onze eigen sociale media kanalen. Check zeker onze instagram account eens. We werken dan misschien niet met bekende influencers maar onze Dippytee huiskat Lucy kom je regelmatig tegen op onze pagina.

5. Enkele originele T-shirts

Zalando biedt duizenden merken aan, geen gebrek aan keuze dus maar wil je echt een unieke en originele t-shirt, dan ben je bij Dippytee aan het juiste adres. Geen saaie t-shirts die iedereen in zijn kast heeft liggen, maar grappige exemplaren met een knipoog naar de actualiteit en populaire series en films.

Hopelijk hebben deze argumenten je kunnen overtuigen om tijdens het online shoppen ook eens iets anders te proberen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op www.dippytee.be en laat onze unieke collectie grappige t-shirts je over de streep trekken.