Elite - het verhaal

Drie jongeren uit de arme arbeidersklasse worden naar Las Encinas gestuurd, één van de meest prestigieuze en exclusieve scholen in Spanje. Ze komen er halsoverkop terecht in het dramatische leven van de meest bevoorrechte tieners. Wat begint met de spanningen en beproevingen die het leven van een middelbare school met zich meebrengen eindigt in een moord mysterie dat moet worden opgelost.

Na La Casa de Papel opnieuw een Spaanse Netflix serie

De halve wereld wacht nog in spanning op het nieuwe seizoen van La Casa de Papel maar ondertussen moet Netflix wel Spaanse harten blijven veroveren. Dus ook in Elite maakt Netflix graag gebruik van enkele populaire sterren die La Casa de Papel heeft voortgebracht. In de door Netflix vrijgegeven teaser zien we alvast onderstaande acteurs aan het werk. Wij zijn benieuwd welke rollen ze deze keer gaan spelen.

María Pedraza - Alison Parker

Alison Parker - La Casa de Papel
Alison Parker

In La Casa de Papel speelde zij Alison Parker. Als verlegen, beetje oubollige en overbezorgde studente vormt zij het perfecte doelwit voor haar klasgenoten.

Miguel Herrán - Rio

Rio - La Casa de Papel
Rio

In La Casa de Papel speelt hij Rio. De intelligente maar ook dromerige en emotionele van de dievenbende. Met de inbraak wil hij graag bewijzen wat hij kan.

Jaime Lorente - Denver

Denver - La Casa de Papel
Denver

In La Casa de Papel speelt hij Denver. Op het eerste zicht lijkt hij de gewone straatcrimineel. Maar doorheen de serie leren we dat hij een groot hart heeft en alles zou doen voor degenen van wie hij houdt.

Elite, de nieuwe Netflix serie start op 5 oktober 2019, bekijk de trailer hieronder. Ben je op zoek naar meer theorieën of inside-information over populaire series? Volg onze Facebook pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en één keer per maand ontvang je onze leukste blog artikels.