Weet je niet goed wat te doen met je bitcoin wallet? Ben je op zoek naar de beste investering voor je bitcoins? Dan hebben wij bij DippyTee de perfecte oplossing! Je kan vanaf vandaag al je aankopen betalen met bitcoins.

Wat is een bitcoin juist?

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Een bitcoin is digitaal geld en je kan het gebruiken net zoals je dat met euro's zou doen. Je kan er t-shirts mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld euro's. En dat zijn nog maar enkele van de bijna ontelbare toepassingen.

Wat heb ik nodig om een betaling via bitcoin te kunnen doen?

Om een betaling te kunnen doen heb je eerst een bitcoin wallet nodig. Zo’n wallet is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om je bitcoins te kopen, ontvangen, beheren en versturen. Electrum is een voorbeeld van een veilige internationale wallet.

Hoe kan ik dan een betaling doen met mijn bitcoin wallet?

Tijdens het afrekenen kies je als betaalwijze voor bitcoin en in de volgende stap zal je worden doorverwezen naar onze veilige betaalafhandelaar Mollie. Bij het aanmaken van deze verbinding zal Mollie de exacte bitcoin wisselkoers van dat moment ophalen. Doordat Mollie aansluitingen heeft met verschillende bitcoin partners kunnen ze altijd een gunstige koers handhaven. De vastgestelde koers houdt Mollie gedurende 15 minuten vast, als de klant langer doet over het uitvoeren van zijn betaling wordt er een nieuwe wisselkoers vastgesteld. Wanneer de betaling voldaan is, is deze onomkeerbaar en gegarandeerd.