Het lijkt alsof het nog maar een paar weken geleden is dat we onze huisdieren mochten verwelkomen in Fortnite seizoen 6. Toch staat Epic Games al klaar met het nieuwe seizoen van Fortnite. Op 6 december start seizoen 7 waarmee we afscheid nemen van Halloween en ons klaarmaken om de winter officieel te verwelkomen in Fortnite.

T-shirt Eat Sleap Fortnite Repeat

Fortnite, momenteel 1 van de meest populaire games ter wereld. Speel jij even graag als wij? Laat het dan zien met deze Fortnite T-Shirt.

Bekijk deze T-Shirt

Winter is coming

Althans dat is toch wat de eerste teaser van Epic Games ons doet vermoeden want het beeld heeft een overduidelijk winterthema. In het midden zien we een schimmig personage dat bestaat uit een vorm van ijs, noorderlicht en twee gloeiende witten ogen. De figuur steekt af op een wit veld dat bestaat uit sneeuw en ijs. Wie goed kijkt, kan in het beeld nog enkele andere duidelijke tips terugvinden.

Fortnite seizoen 7 - wie is het ijspersonage?

Allereerst lijkt de ice lord een soort kroon te dragen en ziet hij er niet bepaald vriendelijk uit. Dit zou kunnen betekenen dat hij een nieuwe metagame schurk is. Zit hij al de hele tijd verscholen in het kasteel waarvan de lichten pas recent zijn aangegaan? Ons lijkt het misschien eerder een teaser van de nieuwe Battle Pass-skins voor het nieuwe Fortnite seizoen. Die zouden er kunnen uitzien als een kruising tussen the Lick King van World of Warcraft met the Night King van Game of Thrones.

Fortnite seizoen 7 - gaan we kunnen snowboarden?

Maar wat nog belangrijker is, wie goed kijkt ziet dat er op de schouder van onze ijs vriend een klein figuurtje staat. En het lijkt er op dat dit figuurtje ... aan het snowboarden is! Dit lijkt ons een héél duidelijke hint naar een nieuw item in Fortnite waarmee je zal kunnen racen op de met sneeuw bedekte kaart.

Fortnite seizoen 7 - lanceringsdatum

Deze tweet van Epic Games is slechts een teaser en in de komende dagen verwachten we dat er nog verschillende nieuwe hints en verrassingen bij zullen komen. Maar om echt zeker te zijn van wat we mogen verwachten zullen we nog enkele dagen moeten wachten. Het nieuwe seizoen van Fortnite is aangekondigd voor aanstaande donderdag 6 december.

Update 04/12/18 - de eerste sneeuw is beginnen vallen

Fortnite gamers over heel de wereld melden dat het is beginnen sneeuwen op het starteiland (het aparte eiland waar je moet wachten tot de game begint). Op het moment van schrijven zijn het nog maar een paar vlokken die vallen, maar de kans is groot dat de sneeuwval zwaarder wordt wanneer we de lancering naderen.