November is begonnen! Dat betekent dat de warme dekentjes weer uit de kast mogen worden getrokken, dat het buiten een stuk vroeger donker wordt, alle herfst- en winterdecoratie het binnen extra gezellig maakt, het weer tijd is voor warme chocomel met marshmallows én dat het een stuk meer regent: heel veel goede redenen hebben om lekker binnen te blijven dus. Om je te vermaken is Netflix natuurlijk perfect. Daarom delen we vandaag graag 3 Netflix series die iedereen gezien moet hebben of nog een keer moet kijken: jij ook!

1. The Umbrella Academy

In de prijswinnende serie “The Umbrella Academy” krijgen we een kijkje in het leven van zeven kinderen die allemaal op dezelfde dag zijn geboren. Wanneer alle zeven kinderen geadopteerd worden door een mysterieuze man, blijkt dat hun moeders niet wisten dat ze zwanger waren en dat elk kind unieke bovennatuurlijke krachten heeft. Gedurende hun leven trainde de man hen om met hun krachten de wereld te redden van al het kwade: mooi, maar niet echt goed voor de kinderen. Wanneer zij ouder worden lijkt hun opvoeding hun steeds meer te beïnvloeden en wordt het steeds lastiger om een gewoon leven te lijden. Wil je de details weten? Bekijk dan de serie: een echte must-see voor iedereen!

2. You

Natuurlijk kan “You” niet ontbreken uit dit lijstje. Wie fan is van Gossip Girl, Pretty Little Liars en Riverdale zal deze thriller-serie waarschijnlijk ook leuk vinden! In de serie valt Joe (gespeeld door Penn Badgley van Gossip Girl) als een blok voor Beck (gespeeld door Elizabeth Lail van Once Upon a Time). Al snel begint Joe zich wat raar te gedragen: hij krijgt een obsessie voor Beck, analyseert al haar social media-profielen en begint haar te stalken. Met die informatie die hij achterhaalt hij indruk op haar te maken… Een spannende serie, die iedereen gezien moet hebben!

3. Sex Education

Sex Education is niet alleen grappig, maar ook ontzettend awkward en realistisch. De serie gaat over een nerdy jongen die samen met zijn moeder woont: een sekstherapeut. Door altijd omringt te zijn door handboeken, video’s en seksobjecten, weet Otis hier ontzettend veel over. Onbedoeld helpt hij vervolgens de grootste pestkop van zijn school om zijn seksuele faalangst te overwinnen. Maeve, een stoere, maar kwetsbare klasgenoot ziet zijn talent en samen richten zij een bureau voor seks advies op waar zij op een ontzettend humoristische en awkward manier medestudenten advies geven voor hun seksleven.

Ook handig: gebruik een VPN

Wanneer je series kijkt op Netflix kan het handig zijn om gebruik te maken een VPN, ofwel: Virtual Private Network. Een VPN is niet alleen ontzettend handig om je privé internetverkeer te beschermers tegen hackers, maar ook om censuur tegen te gaan én series uit andere landen te bekijken. Door middel van een VPN kun je namelijk gebruik maken van servers in andere landen. Daardoor kun je bijvoorbeeld doen alsof je je in Amerika bevindt en de Amerikaanse Netflix kijken met series zoals The Office.