We wachten allemaal vol ongeduld op de terugkeer van La Casa de Papel, het derde seizoen is aangekondigd ergens in de loop van 2019. In tussentijd onthullen scenarioschrijvers Álex Pina & Esther Martínez Lobato een eerste trailer van hun nieuwe serie "The Pier", een melodrama bestaande uit acht afleveringen. Ook deze keer is er een hoofdrol weggelegd voor acteur Álvaro Morte, bij ons beter bekend als "El Professor"!

The Pier gaat over Alejandra (Verónica Sánchez), een gerenommeerde architecte. Wanneer haar man Óscar (Álvaro Morte) zelfmoord pleegt op een pier net buiten Valencia stort haar wereld in. Alsof dat nog niet voldoende is, ontdekt ze ook nog eens dat haar man een dubbelleven leidde met de vrouw Verónica (Irene Arcos).

Alejandra wil begrijpen wie Óscar was, de man van wie ze 15 jaar hield, en wat er die fatale nacht op de pier juist is gebeurd. Alejandra neemt een valse identiteit aan en ze contacteert Verónica. Hoewel Alejandra Veronica graag zou willen haten, ontdekt ze een verleidelijk vrouw met een fascinerend levend dat helemaal anders is dan dat van haar. Al gauw ontstaat er een nauwe band maar zal die sterk genoeg zijn om het moment te overleven waarop Verónica ontdekt wie Alejandra echt is?

Credits & images: IMDB