Wanneer je het woord ‘dippy’ googeld, krijg je de synoniemen ‘silly’, ‘eccentric’ en ‘scatterbrained’ op je scherm te zien. Dit kan niet alleen gezegd worden over onze t-shirts maar zeker ook over het team achter DippyTee.

Al sinds het begin van onze tienerjaren zijn we op zoek naar originele t-shirts. T-shirts die net een tikkeltje anders zijn, die je vrienden of collega’s doen lachen en die je persoonlijkheid tonen. Deze online zoektocht ging spijtig genoeg te vaak gepaard met talloze frustraties. Er zijn verschillende webshops met zogenaamd grappige t-shirts maar vaak zijn deze heel voorspelbaar en soms zelfs platvloers (⬆️the man ⬇️the legend, need I say more). Een ander probleem is dat de enkele webshops die wel originele t-shirts aanbieden vaak buitenlands zijn waardoor de verzendkosten hoog oplopen en de betrouwbaarheid twijfelachtig kan zijn.

Onze wens: t-shirts waarmee we kunnen lachen, waarin we ons goed voelen en onszelf kunnen zijn zonder in te boeten aan kwaliteit. Vanuit deze frustraties en wensen ontstond ons dippy idee: zelf een betrouwbare webshop oprichten met als doel grappige, originele maar ook kwaliteitsvolle t-shirts aanbieden aan een eerlijke prijs.

Na maanden van opzoekwerk, t-shirts passen, t-shirts wassen, drukkers uittesten en designs ontwikkelen werd DippyTee geboren.

We zijn een jonge en dynamische start-up met als doel onze klanten te laten lachen en zich goed te laten voelen. Daarom hechten we veel belang aan volgende eigenschappen:

  • We gebruiken uitsluitend t-shirts in premium kwaliteit van het merk B&C collection (100% voorgekropen katoen), bedrukt aan de hand van een duurzame zeefdruk techniek.
  • Onze klanten hebben 21 dagen de tijd om zich te bedenken. Niet tevreden, geld terug!
  • Om uw betaling veilig en betrouwbaar te laten verlopen, maken we gebruik van de gerenommeerde betaalafhandelaar Mollie.
  • Je hoeft niet lang op je bestelling te wachten dankzij de snelle en betrouwbare levering via Bpost.

Ben jij het ook beu om saaie t-shirts te dragen? Wordt dan zeker lid van deze dippy family en neem een kijkje op onze webshop!