Nu we de kerstdecoratie terug ingepakt hebben, is het tijd om af te tellen naar de zomer. Heb jij ook genoeg van de kou, sneeuw en grijze dagen? Begin dan nu al te dromen over je volgende zonvakantie. Er is maar één voorwaarde die wij hebben: Beach please! Maar een strandvakantie vraagt meer dan enkel een handdoek en een bikini. Daarom hebben wij voor jou een aantal essentials opgesomd die je strandvakantie nog leuker zullen maken.

T-shirt Beach Please

Zit jij het hele jaar door met een hoofd vol palmbomen, witte stranden en cocktails? Dan is deze T-shirt voor jou gemaakt.

Bekijk deze T-Shirt

1. Een strandlaken

Wil je comfortabel kunnen zonnen zonder helemaal vol zand te hangen? Neem dan een mooi strandlaken mee om jezelf en je spullen op neer te vleien. Gebruik je handdoek als hoofdkussen en je bent klaar voor een comfortabele tanning sessie.

2. Een waterdichte muziekbox

Er is niets zo leuk als je hoofd helemaal leegmaken met als enige achtergrondgeluid de golven. Maar wanneer je genoeg tijd hebt gehad met je eigen gedachten, kan je genieten van een zomers muziekje met dank aan je draagbare speaker.

3. Een hippe tote bag

Iedereen weet dat een dagje naar het strand gelijk staat aan een halve volksverhuis. Boeken, handdoeken, snacks, drankjes,.. De oplossing om al deze essentials mee te nemen zonder de helft te verliezen onderweg: een totebag waar dit alles zonder problemen in past. Functioneel en modieus, een perfecte combo als je het ons vraagt.

4. Een maxi jurk

Snel een drankje halen aan de bar of iets eten in een lokaal strandtentje? Trek de jurk over je bikini en je bent klaar zonder veel moeite te doen.

5. Een zonnehoed

We houden allemaal van het gevoel van zonnestralen op ons gezicht maar toch is het belangrijk om onze huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Door een mooie hoed uit te kiezen, beschermen we niet enkel ons gezicht maar maken we er meteen ook een fashion statement mee, dat is mooi meegenomen als je het ons vraagt.

6. Een beachproof zonnecrème

Je huid beschermen tegen de zon is noodzakelijk als je een dagje naar het strand gaat en nee dat hoeft niet met een plakkerige zonnecrème waarmee je onmiddelijk vol zand hangt. Er zijn tegenwoordig zonnecrèmes met een dry touch formule die ook nog eens waterproof zijn.

7. Een instagram waardige floatie

Flamingo’s, unicorns, pizzapunten,... You name it en het bestaat in de vorm van een floatie, je kan het zo gek niet bedenken. Ideaal om een instagram waardige foto mee te maken en perfect om mee te nemen voor een duik in de zee want na al dat zonnen zal je wel wat afkoeling kunnen gebruiken.

8. Babypoeder

Als je dagje strand erop zit en het tijd is om naar huis te gaan, wil je liever niet teveel zand mee naar huis nemen. Wist je dat babypoeder helpt om het zand van je huid te verwijderen. Doe een beetje poeder on je handen en gebruik het om het zand op je armen, benen en voeten weg te vegen. Het klinkt misschien raar maar probeer het zeker eens uit! En een extra voordeel is dat je huid er super zacht van zal worden.


Wij tellen alvast af naar de zomer want we weten allemaal: ‘life is better at the beach’. Heb jij nog essentials die onmisbaar zijn voor een dagje strand, laat het ons dan zeker weten in de comments.